MARIAN ŞERBAN
 (Biografie)

 


 

Marian Şerban

Marian Şerban s-a născut în 17  Aprilie 1962, in Movila Banului, judeţul Buzau, România, din părinţii Sofia si Dumitru Şerban, fiind cel mai mare dintre cei 4 fraţi.

Şi-a făcut şcoala primară şi elementară în satul natal, după care şi-a urmat cursurile superioare în Buzău, la Liceul de Arta (secţia pictură).

 

După terminarea cursurilor liceale din Buzău, Marian Şerban s-a înscris la Liceul Militar de Marină din Constanţa, pe care l-a absolvit anul 1981.


Studiile superioare 

Si-a continuat apoi studiile universitare în Bucureşti,  la Academia de Ştiinte Economice, Secţia Cibernetică,  pe care a absolvit-o în anul 1986.


Starea matrimonială


În 1989 s-a căsătorit cu domişoarea Dora Marcela, în Sighişoara, România.

În 1990 s-a născut fiica Anda.România

În România a lucrat ca şef al oficiului de calcul al intreprinderii de stofe din Sighişoara.Canada

În Februarie 1992 dimpreună cu familia a plecat in Toronto – Canada, fiind sponsorizat, şi unde a lucrat la o firmă de computere din Canada, până la strămutarea în USA.


U.S.A.


Din vara anului 2000, şi până în present, dimpreună cu familia, locuieşte în Woodland Hills, California.


Profil Profesional


Atât în Canada cât şi în USA lucrează în domeniul IT-ului.


Diplome, certificate, etc.


Nenumărate diplome si cerificate de merit, şi realizări în domeniul professional.


Activitate religioasă


De-a lungul anilor, a fost un membru activ al diverselor parohii ortodoxe locale. De asemenea, a activat drept membru al consiliilor parohiale, deţinând diverse funcţii administrative (casier, trustee, membru al comitetelor de activităţi sociale, festivale, şi de construcţie, etc);

La şedinţa adunării generale parohiale, când s-a ales şi noul consiliu bisericesc, la 9 februarie 2004, Marian Şerban a fost ales preşedinte al consiliului parohial al Bisericii Ortodoxe Române Sfânta Treime, din Los Angeles, California.


Articole bisericeşti


Cuvânt la început de drum – Parohia Sfânta Treime 2004


E-mail


mserban@networkomni.com


Home page


Publicatii.com


Home


SfantaTreime.org


Top of Page