REZOLUTIILE ADOPTATE, CU UNANIMITATE DE VOTURI,

DE CATRE ADUNAREA PAROHIALA SPECIALA DIN 20 OCTOMBRIE 2002

 

 

Pentru mai multe informatii asupra proiectului de constructii, apasati aici.

 

La sedinta lunara din 22 septembrie 2002, consiliul parohial a aprobat (potrivit Art. IX, Sec. 26 b, Constitutia si Regulamentele ROEA) a decis convocarea Adunarii Parohiale Speciale, pentru data de: Duminica, 20 Octombrie, 2002, orele 1:30 pm, în sala parohiala (adresa de mai sus), dupa Sf. Liturghie si masa de prânz.

 

La respective şedinţă s-au discutat următoarele subiecte:

 

Partea I – Introducere, si o prezentare generala a Proiectului de Constructie, pâna la zi, cu urmatoarele rapoarte: Istoria parohiei Sfanta Treime, Administratia Parohiala, Studii Preliminare pentru noul proiect, Detalii despre localitatea Sun-land, Chestiuni Legale, Trust-ul Programlui de constructie

 

Partea II - Prezentarea Proiectului: O descriere detaliată a proiectului; Chestiuni Tehnice; Etapale de Construire.

 

 

Partea III -  Chestiunile Financiare; Finante; Comitete de ridicare de fonduri, solicitări; programe, fonduri

 

 

Partea IV – Rezoluţii adoptate

 

LEGALE SI TEHNICE

 

Comitetul de constructie constituit de Consiliul Parohial la începutul anului 2002 este autorizat sa initeze, cât de curând posibil, toate masurile necesare CA  SA ÎNCEAPA PROGRAMUL DE CONSTRUCTIE (asa cum s-a aratat în prezentare facute în timpul Adunarii Speciale Parohiale pe noua propietate a Bisericii din Sunland, California). 

 

Comitetul de constructie, sub coordonarea si supravegherea Consiliului Parohial, este autorizat sa ia toate hotarârile referitor la implementarea, schimbarile, si / ori ajustarile la stilul proiectului de constructie în general, suprafata si masuratorile detaliate (inclusiv suprafata si stilul sanctuarului) plasarea fizica a constructiei complexului pe propietate (asa cum cere „CPU” si recomandarile expertilor), astfel ca sa asigure completarea unui proiect atractiv cu resursele financiare pe care comunitatea noastra si le permite. 

 

Comitetul de constructie, sub coordonarea si supravegherea Consiliului Parohial, este autorizat sa ia interviuri, sa ia estimari de constructie, sa angajeze arhitecti, ingineri si experti, o companie de constructie corespunzatoare, iconografi, etc..luând toate hotarârile legale si tehnice, precum si masurile necesare pentru terminarea proiectului de constructie. 

 

FINANTELE SI STRÂNGEREA DE FONDURI

 

Adunarea Parohiala Speciala  accepta cu bucurie, cadourile si veniturile (lichide si RE) din fondul de trust de la MROC/ROEA. Este clar înteles de catre parohie ca toate fondurile acordate vor fi folosite numai pentru construirea Bisericii. Consiliul de constructie este instruit sa lucreze îndeaproape cu doi împuterniciti ai fondului de trust desemnati de MROC/ROEA (I.P.S. Arhiepiscop Nathaniel, presedinte si Michelle Ertzan, arhitect), ca sa asigure ca elementele arhitecturale  vor fi încorporate în constructia Bisericii ca sa reflecte spiritul Moldovitei asa cum a dorit fondatorul MROC. 

 

Adunarea Parohiala Speciala luând nota de suma tuturor fondurilor de constructie parohiale (lichide, RE si MROC), asa cum sa prezentet în rapoartele Adunarii de astazi, accepta bugetul propus pentru programul de constructie, si instructioneaza pe Trustees  fondurilor de constructie sa elibereze fondurile necesare si sa plateasca bilurile de constructie pe masura ce fiecare faza de constructie progreseaza, pâna la terminarea proiectului de constructie. 

 

Comitetul de constructie, sub coordonarea si supravegherea Consiliului Parohial, este autorizat sa initeze o campanie de strângere de fonduri, care consta din, dar nu se limiteaza la: Solicitarea directa, evenimente sociale si culturale organizate de comunitate, oameni de afaceri afiliati cu si în numele proiectului de constructie amintit mai sus si /sau indivizi. Toate fondurile strânse (100%) prin astfel de actiuni va beneficia  numai fondul de constructie. 

 

PREVEDERI GENERALE

 

Rapoarte detaliate (programul de progresare a constructiei si rapoarte financiare) vor fi prezentate de Consiliul Parohial LA TOATE ADUNARILE GENERALE PAROHIALE SI ADUNARII SPECIALE pâna la terminarea tuturor fazelor programului de constructie. 

 

HOME