Cherish The Magic Of Life

 

 

Cred ca cel mai bun inceput pentru acest articol ar fi: "Am reusit din nou, si-am reusit cu brio". Cel de al doilea Fashion Show organizat de Comitetul de Constructii de la Biserica Sfanta Treime, a fost un mare succes. Sambata, 9 Noiembrie a.c., ne-am intalnit din nou cu totii la elegantul Millenium Biltmore Hotel, in Los Angeles. Grupul care v-a oferit anul trecut primul Fashion Show (Let's Celebrate The Season) si in iulie a.c., un minunat festival romanesc (cu peste 6000 de participanti) a fost din nou la inaltimea asteptarilor. S-au distins prin eforturile si donatiile facute doamnele: Maria Pincu, Rosianne Kurtz, Catalina Popescu si Gabi Dinu. Felicitari se cuvin de asemenea si celorlalti organizatori: Alex si Vivi Bica, Ruxandra Casswell, Dan Ciora, Lucia Ghetta, Oana si Aurelian Marin, Jenny Pincu, Emilia Popa, Dora Serban, Carmen Stoian, Violeta si Narcis Stoica, Roxana si Gabriel Vamvulescu.

 

Ca intotdeauna Parintele Alecse a pus umarul si a ajutat unde a fost nevoie.

 

S-a inceput ca si anul trecut cu vanzarea de la Silent Auction, Boutique, cozonaci si prajituri.

 

In prima ora a evenimentului participantii au avut ocazia sa liciteze si sa cumpere bijuterii, icoane pe sticla, vinuri selecte, torturi, prajituri si diverse alte produse oferite cu darnicie de diversi membri ai comunitatii noastre. Ca si in trecut unul din punctele de atractie a fost colectia de bijuterii a lui Rosianne Kurtz.

 

Este de remarcat faptul ca s-au cumparat aproape toate obiectele oferite la Silent Auction. La ora 12:30 s-au deschis usile salii de spectacol si cei prezenti au fost invitati sa se aseze la mese.

 

Cuvantul de deschidere a fost adresat de Rosianne Kurtz, Co-Chair si Maria Pincu, Chairperson in Comitetul de Constructii. Parintele Alecse a facut rugaciunea de cuviinta, i-a binecuvantat pe cei prezenti si a invitat toata lumea la masa. Programul a continuat cu un concert extraordinar oferit de Daniel Stoica, Gabriel Vamvulescu si Ciprian Ignat, in acompaniamentul doamnei Silvia Totan.

 

Am avut sansa si placerea de a fi martorii unui concert de muzica clasica inedit.

 

Daniel Stoica, Tenorul - ne-a rapit inimile cu arii din operele "Manon Lescaut" si "Madam Butterfly" de G. Puccini, arie din opera "Rigoletto" de G. Verdi, cantonetele "Ti voglio tanto bene" si "Torna a surriento" de Curti, "Granada" - Lara.

 

Tenorul Daniel Stoica este in prezent solist la Opera de Stat din Brasov si a absolvit Facultatea de Teologie si Universitatea de Muzica Bucuresti. Daniel a castigat Marele Premiu la Concursul International de Tenori "Traian Grozavescu" - Lugoj 2002 si a prezentat o serie de concerte in Romania, Germania, Ungaria, Elvetia, Canada si Statele Unite.

 

Silvia Totan, pianista - Lector Universitar, Doctorand la Universitatea Nationala de Muzica, Bucuresti. Doamna Silvia Totan a sustinut numeroase concerte in Romania, Italia, Austria, Spania, Germania si Statele Unite.

 

Ciprian Ignat, flautist - Absolvent al Academiei de Muzica din Cluj. Ciprian ne-a prezentat "Concertino pentru flaut si pian" de C. Chaminade.

 

Petru Gabriel Vamvulescu, Bas - a interpretat arii din operele "Ivan Susanin" de I. Glinka, "Don Giovanni" de W. A. Mozart, "Napasta" de S. Dragoi. Gabriel a sustinut concerte in Romania, Italia, Franta, Spania si Statele Unite.

 

Concertul s-a incheiat cu o vibranta interpretare a cantonetei "O sole mio" - di Capua de catre Daniel Stoica si Gabriel Vamvulescu in acompaniamentul doamnei Silvia Totan. Virtuozitatea interpretilor a ridicat sala in picioare si aplauzele pareau sa nu se mai opreasca. Felicitari pentru un concert extraordinar.

 

Prezentarea de moda s-a dovedit de asemenea la nivelul cel mai inalt, modelele prezentate putand satisface gusturile cele mai rafinate. Creatorul de moda Henry Hayag este designer personal pentru multe celebritati din lumea muzicii si filmului. Modelele create de el au fost descrise ca fiind in acelasi timp clasice, elegante si seductive.

 

Henry, iti multumim pentru o prezentare de clasa.

 

Pentru ca am primit si continuam sa primim felicitari pentru calitatea spectacolului, vreau sa impartasesc cu dumneavoastra cateva din declaratiile celor prezenti:

 

· Domnul Catalin Ghenea, Consul General Interimar: "A fost o onoare deosebita sa particip la acest eveniment, organizat de catre comunitate si pentru comunitate. Prin unirea eforturilor noastre in jurul unor proiecte comune, se pot cristaliza mai clar interesele comunitatii noastre. Spectacol de o valoare deosebita, s-au evidentiat valori ale artei interpretative romanesti, la care am avut prilejul sa asistam. Doresc sa felicit organizatorii si sa multumesc pentru invitatia la acest eveniment. Pe aceasta cale doresc sa asigur comunitatea romaneasca de disponibilitatea consulatului si a mea personala, pentru continuarea dialogului constructiv, benefic intereselor noastre comune.

 

· Dr. Graham Waring:"The best show I ever been to; high class and elegant. Congratulations for an excellent event."

 

· Mr. Eric Meller, Lawyer (a organizat si a participat la Fund Raisers de peste 25 de ani): "This show was beyond any expectations. You should be proud of your achievement."

 

· Doamna Patricia si domnul John Simoni: "Un spectacol extraordinar! Exceptional de frumos! Speram sa revenim anul viitor cu participarea mai multor romani".

 

· Doamna Emilia Popa a invitat personal un grup de 30 de persoane si ne trasmite aici comentariile dumnealor: "This was superb; every year your event is getting better and better; this topped everything we have ever been to, and we can't wait to see what you will have for next year". Va multumim pentru ajutor doamna Emilia.

 

· Henry Hayag, Couturier: "Your group is unbelievable. I do 20 to 25 shows of this kind every year, and you did by far, better than most of the people".

 

· Doamna Vera si domnul Dwight Luchian-Patton, Revista Clipa: "Un spectacol exceptional, de o eleganta si un nivel intelectual extraordinare. Ne-am simtit mandri ca suntem romani".

 

· Dr. Douglas and Christine McGavine: "We couldn't imagine that a fund raiser could be organized in such an elegant manner. Next year we will bring our whole family".

 

· Domnul Miron Bonca: "Organizat mai bine decat oricand; Silent Auction foarte bine coordonat; concertul a fost extraordinar, spectacolul de Fashion a fost splendid si mancarea a fost delicioasa. Organizatorii merita toata lauda si felicitarile noastre."

 

· Ms. Nicolaia Santori, Manager, US Bank, Santa Monica: "Very well done; everybody was very pleasant; we loved the whole program. Congratulations on a great performance".

 

· Doamna profesoara Doina Lupascu: "Un spectacol de o calitate neintalnita; Programul artistic a atins culmi neasteptate prin interpretarea cu maiestrie a muzicii clasice. Muzica a fost inaltatoare si toata lumea din sala a fost incantata. Sunt fericita ca am putut participa la un asemenea eveniment romanesc, de inalta clasa, care merita nota 10+. Aceeasi nota o dau tuturor organizatorilor (in special Mariei Pincu, lui Gabi Dinu, Catalina Popescu si Rosianne Kurtz) care au reusit, sunt convinsa cu multe eforturi si greutati, sa ne ofere un spectacol atat de select, pentru o cauza atat de mareata. Bravo si mai asteptam!"

 

· Doamna Anastasia Soare, ANASTASIA BEVERLY HILLS: "Organizare superba; la inaltime; neasteptat de frumos; foarte promitator. Am fost invitata la Oscaruri si la Grammy's, si pot sa va spun ca am fost impresionata cu spectacolul vostru. Felicitari!"

 

· Domnul Gavril Kovacs, editor Meridianul: "Spectacol de calitate extraordinara; Nota foarte serioasa si organizare de exceptie. Comunitatea romaneasca se poate mandri cu reusita evenimentului."

 

· In dorinta de a crea spectacole de o calitate din ce in ce mai buna, si a obtine o evaluare profesionala a eforturilor noastre am invitat-o pe Ms. Vickie Palmer, Senior Coordinator, Grammy Awards. Acestea sunt comentariile dumneaei dupa spectacol: "Very good choice for the show location; very well organized silent auction; very nice Fashion Show with a great stage arrangement; the food was very good and the tables elegantly arranged; great presentation; extremely good organization overall. Congratulations for a great show".

 

· Am apreciat foarte mult comentariile doamnei Judy Christopoulos, in special luand in consideratie ca Judy organizeaza Fund Raisers in comunitatea greaca de 28 de ani: "Outstanding! Exceptional! Incredible show organization and the finest music I've heard! Silent auction very professionally done. I'm proud to be my mother's daughter and that I was raised in the Romanian Church."

 

Judy ne-a ajutat foarte mult la organizarea ambelor spectacole de Fashion.

 

In numele Comitetului de Constructii, un calduros multumesc pentru Judy Christopoulos.

 

Pe lista celor invitati s-au numarat domnul Catalin Ghenea, Consul General Interimar, doamna Daniela si domnul Dan Radu, Consulatul General al Romaniei, doamna Vera si domnul Dwight Luchian-Patton, doamna Anastasia Soare, doamna Claudia Soare, doamna Victoria Babu.

 

Ce vreau sa mentionez din nou, este faptul ca fondurile adunate prin activitatile organizate de catre Comitetul de Constructii vor fi folosite in primul rand pentru constructia noii biserici si a unui centru comunitar. Proiectul de constructie a fost initiat in 1987 de catre Parintele Alecse si domnii: Joe Oros, Miron Bonca, Traian Pincu (?), Mircea Popa (?), Nick Preciuc, Dem Badescu si John Cepoi. Noul comitet de constructii condus de doamna Maria Pincu a preluat lucrul, si speram sa putem duce la bun sfarsit acest proiect minunat, intr-o perioada de vreme cat mai scurta.

 

Pentru ca prin relizarea acestui proiect va beneficia intreaga comunitate romaneasca, este important sa avem o participare cat mai mare din partea comunitatii. Ne-am bucurat sa avem o sala plina pe 9 Noiembrie. Faptul ca romanii au fost in minoritate in sala, nu a fost asa de imbucurator. Implinirea unui proiect de o asemenea amploare necesita bani si eforturi uriase. Avem in continuare nevoie de ajutor financiar si de oamenii care pot sa-si doneze timpul si sa lucreze impreuna cu noi la acest proiect. Daca doriti sa faceti donatii sau vreti sa ne ajutati prin munca dumneavoastra, va rog sa o sunati pe Doamna Maria Pincu, Presedinta Comitetului de Constructii, la (310) 394-7560.

 

Tibi Iovu

 

HOME