PROIECTUL DE  CONSTRUCTIE – INCURAJARE DIN PARTEA DLUI PASTOR PETRU POPOVICI

 

Se incepe constructia noii biserici

 

În câteva luni se va începe construirea noii noastre Biserici Sfânta Treime”, şi complexul auxiliarelor sale, în localitatea Sunland, California.

Acum, mai mult decât oricând, avem acum nevoie de suportul Dvoastră moral, de încurajari, şi sprijin material.

Primul care, ca întotdeauna, ne-a sărit în ajutor moral, şi în trecut chiar şi material, este domnul pastor Pete Popovici, fostul pastor al Bisericii Baptiste din Sudul Californiei, a cărui Scrisoare de încurajare o reproduc - în speranţa că mulţi credincioşi de’ai noştri îi vor urma exemplu:

 

Petru Popovici

1603 Steeple Chase Rd.

Auburn, GA 30011-3618

 

Auburn, Georgia, 26 dec. 2002

 

 

Stimate Domnule Protopop Alecse,

 

Domnul Dumnezeu să vă dea un An Nou binecuvântat!

 

Vă multumesc mult pentru bunăvointa ce mi~ati acordat-o si in anul 2002, trimindu-mi revista bisericii Dvs. Ea mi-a improspătat amintirea atâtor nume de români de pe meleagurile Californiei, unde am petrecut multi ani din viata mea. Îmi place cum o redactati si ca formă esteticti si ca si continut. Este bine ca cei ce o lucrează să fie mult pretuiti.

 

Mă bucur de veste că in curând veti demara proiectul de constructie a noului locas de inchinăciune. Îmi aduc aminte că pe vremea preotului R.Grabovschi am fost de câteva ori acolo. E adevărat că odată s-a nimerit la inceputul Liturghiei când eram cu secretarul bisericii noastre baptiste si desi clădirea e mică, era si goală, doar preotul in altar, cantorul in strană, o bătrânică din Long Beach si noi doi. Mult mai târziu au venit si alţii. Aceasta imi spunea că pe acea vreme românii nu prea ÎL căutau pe Dumnezeu.

 

Eram incă in aria Los Angeles când ati procurat terenul in 1987, dar ati intâmpinat si Dvs multe greutăti in ce priveste constructia. Acum când aveti aprobările necesare, ar fi bine ca miile de români din sudul Californiei să fie gata să contribuie cu banul lor pentru aceasta. Stiu că nu e o problemă usoară. Este necesară o sumă mare de bani, unitate si voinţă de muncă. Starea de nepăsare fată de Dumnezeu a multor români îi face să nu vină nici la biserică dar de cum să contribuie cu banul lor. Unii nici membria nu si~o plătesc. Nu descuraiati.

 

Faceti o bună mobilizare, apropiati poporul român de Dumnezeu si veti vedea planul realizat. Aprindeti oamenii cu dragoste pentru Dumnezeu, căci atunci când oamenii Îl iubesc pe Dumnezeu, sunt gata să dea chiar peste puterile lor. Stiu aceasta din experientă. Deci, intetiti focul sfânt al dragostei de Dumnezeu.

 

Dumnezeu să vă dea multă lumină si sfinte binecuvântări!

 

În glorloasa Lui slujire, Petru Popovici

 

 

HOME