HRAMUL BISERICII, 15 IUNIE 2003

- DUMINICA  RUSALIILOR -

 

Se va trimite, imediat după Sfintele Paşti 2003,  o reclamă detaliată tuturor mebrilor şi spijinitorilor parohiei noastre, privind Festivităţile, şi Banchetul Hramului, - sau cum este în deobşte cunoscut acest Banchet – drept the “kick of dinner”, începutul official al al Campaniei de Ridicare de fonduri pentru începerea construirii noii biserici, şi a complexului adiacent al “Centrului Cukltural din Suduil Californiei

 

Prea Sfinţia Sa, Episcopul IRINEU va Celebra  Arhiereasca Sfântă Liturghie.

 

 

BANCHETUL SE VA TINE LA HOTELUL “HILTON“ din GLENDALE, CA

 

INVITATUL  SPECIALAL PROGRAMULUI CULTURAL:

Alexandru Luca

 

__________________________________________________________

 

Alexandru Luca - Biografie

 

AS DORI PRIN ACEASTA SCURTA SCRISOARE SA MA PREZINT:

 

MA NUMESC. ALEXANDRU LUCA, FORMER SOLIST DE MUZICA USOARA ROMANEASCA AL TEATRULUI CONSTANTIN TANASE DIN BUCURESTI, CU ACTIVITATE IN ACEST DOMENIU DE PESTE 17 ANI.- AM FOST INVITAT LA NUMEROASE CONCERTE-PESTE HOTARE: IN ISRAEL DE 5 ORI, IN GERMANIA DE 3 ORI, IN RUSIA DE 6 ORI, IN USA  DE 7 ORI.

 

RECENT M-AM STABILIT IN USA -BAY AREA, UNDE AN 4 SUSTINUT CÂTEVA RECITALURI LA BISERICA ROMANA DIN HAYWRD SI SACRAMENTO.

 

AM FOST INVITAT LA AL DOILEA FESTIVAL ROMANESC DIN NORDUL CALIFORNTEI "SACRAMENTO 2002".

 

CD-UL MEU, CELE 7 VOLUME - REPERTORIUL MEU - CUPRINDE DE ASEMENEA CUNOSCUTE SLAGĂRE INTERNATIONALE IN ENGLEZA,ITALIANA, SPANIOLA, FRANCEZA.

 

AS DORI SA COLABOREZ CU DUMNEAVOASTRA SUSTININD NISTE CONCERTE RECITALURI IN COMUNITATEA ROMANEASCA DIN ZONA SUDULUI CALIFORNIEI,  IN SPERANTA CA OFERTA  MEA VA INTERESEAZA.

 

VA ROG SA MA CONTACTATI LA TELEFONUL:

(510) 889-5972; Cell: 510-331-2322

Tel/fax; 510-889-5972; 

E-mail: alexandruluca5O@yahoo.com

 

Detalii: O invitatie scrisa, cuprinzand intregul program de Hram se Va trimite in timp util tuturor celor inscrisi pe lista de corespondenta a parohiei.

 

HOME