ANUNTURI COMUNITARE

 

 

La Boboteaza,  cuvenita apologie!

 

Ca si duhovic al D-Voastra predicam cu si fara vreme despre sensul viaetii noastre spiriatuale în Hristos. Fiecare aduna cât mai multa "materie",  si nu stie pentru ce aduna,  caci atunci când plecam din lumea aceasta nu luam nimic cu noi în groapa.

 

Suntem chemati deci fratilor sa ne sfintim viata noastra. Biserica o face de 2000 de ani. Încercam sa vizitam casele enoriasilor nostri macar odata pe an,  la Boboteaza.

 

Din nefericire, datorita distantelor geografice,  si a altor servicii religioase si activitati administrative,  nu am reusit în cele 2 luni dela începutul anului 2003 (ianuarie si februarie) sa vizitam pe toti credinciosii, fapt pentru care cerem iertare si îngadunita. Nu uitati însa ca sfintirea caselor se poate face în tot timpul anului. Credinciosii nevizitati,  si care doresc sa aiba locuintele binecuvântate în timpul anului 2003,  poti sa ne contacteze telefonic

pentru aranjamente.

 

 

Anunturi dela reuniune

 

Cozonaci de vânzare

 

Nu uitati sa comandati din timp deliciosii cozonaci de casa. Pentru aranjamente,  sunati la doamna Lenuţa Cociuban (323) 309-5833 - la doamna preoteasa Elena (818) 365-4274,  sau întrebati duminical,  dupa sfintele slujbe,  doamnele reuniunii,  care lucreaza în bucatarie.

 

Bake şi Boutique Sales

 

Reuniunea de Doamne anunţă Bake şi Boutique Sale, în duminicile de 13 şi 20 Aprilie 2003.

Avem nevoie de ajutorul tuturor membrilor şi sprijinitorilor parohiei noastre a aduce donaţii financiare, obiecte de artizanat (noi), şi preparate culinare pentru acest proiect.

 

Agapa de Paşti

 

La sfârşitul Liturghiei Pascale, Reuniunea Doamnelor oferă tradiţionala Agapă de Paşti. Rugăm toate doamnele comunităţii să aducă ofrande de ouă roşii, cozonaci, friptură de miel, etc. pentru a oferi participanţilor la sfânta slujbă.

 

Plicuri de Pasti

 

Dragostea Dvoastra fata de Iisus cel Rastignit si Înviat, acum 2000 de ani,  o puteti dovedi printr-un "dar" (anume o donatie financiara catre Sfânta noastra biserica,  prin intermediul plicului de Pasti capsat în prezenta revista),  si participarea dumneavoastra,  alaturi de întreaga familie,  la divinele Slujbe din Ziua Sfintei Învieri,  si în întreaga Saptamâna Luminata,  pâna la duminica Sfântului Toma. În anticipatie,  Va multumim!

 

Membria la Reuniune 2003

 

Rugăm toate doamnele Reuniunii să-şi achite membria la Reuniune pe anul 2003. Totodată lansăm un apel fierbinte către toate doamnele, şi domnişoarele din comunitate a se înscrie în Reuniune, începând cu acest an, 2003, ca să putem sprijini efectiv noul proiect de construire al noii Biserici şi a complexului adiacent.

 

Membria la Reuniune este de numai : $ 20.00 anual. Aşteptându-vă, vă mulţumim în anticipaţie.

 

Pledge/Membrie 2003

(un apel fierbinte,  dela suflet)

 

Nu uitati. Bisericile se întretin numai,  si numai din modestele donatii pe care credinciosii le fac sfintei biserici. Guvernul nu ajuta cu nimic (astazi,  întelegem noi,  nici chiar în România). Episcopia nu numai ca nu ajuta financiar,  ci ea însasi se întretine din donatiile noastre. $ 50.00 dolari din donatiile dumneavoastre catre parohie îi trimitem anual la episcopie. Pentru cei cca 200 de membri,  noi trebuie sa platim la Episcopie între $ 10, 000 si 15, 000.00.

Fara contributiile d-voastre,  noi nu putem sa ne întretinem,  si nici nu vom putea ajuta Episcopia. Si iarasi,  nu uitati ca noi,  la "Sfânta Treime" suntem quotati a fi una dintre cele 10 mari parohii ale Episcopiei. Daca noi nu ajutam,  atunci cine ar potea sa contribuie!!!??? Implorandu-Va,  asteptam donatiile d-Voastre de membrie/ fagaduinte/ donatii. Ajutati-ne! - Va multumim!

Vizitarea Vârstnicilor si Bolnavilor

Cu ocazia sfintelor sarbatori ale Pastilor,  Învierea Domnului,  2003 - parintele paroh va cauta sa vizite toti enoriasii vârstnici si bolnavi,  aflati în spitale,  case convalescente sau acasa. În eventualitatea ca cititorii revistei noastre cunosc si alti enoriasi,  în afara celor mentionati mai jos,  care doresc sa fie vizitati si împartasiti la Sfintele Sarbatori ale Învierii Domnului,  va rugam sa-i dati de stire parintelui,  la telefonul cancelariei parohiale (323) 255-8583.

 

CURATIREA BISERICII, LA INCEPUTUL POSTULUI MARE

 

Au ajutat doamnele: Getta Jercan, Psa Elena Alecse, Psa Cristina Simonca, Diac. Vasile Simonca, Martha Radulescu, (A.P.) Anonim, si Pr. Bill Clark.

 

Mulţumim Doamnelor care au oferit costul pentru curăţirea Sfintelor Veşminte şi odoarelor din Sfântul Altar, în anticipaţia praznicului Învierii Domnului 2003.

 

ALTE ACTIVITĂŢI DE ÎNFRUMUSETARE

 

            Au revopsit camera dela lumânări, au căptuşit prin interior Sfântul Iconostas, au curăţit pereţii din Sfântul Altar, şi re-aranjat Sfintele Icoane în Altar, următorii voluntari:

 

Dna Nastaca si dl Ion Cociuban

Dl Mihai Radauceanu

Dl Adrian Ciocan

 

Tuturor, din suflet le mulţumim

 

HOME