pomenirea speciala a răposatei Maria Scarlatescu

(Mama distinsei doamne Sabina Stoicescu)

 

 

CORESPONDENŢĂ - Subject: Multumiri!

 

Preacucernice Parinte Alecse,

Nu avem cuvinte sa va multumim pentru frumoasa slujba de astazi si pentru pomenirea speciala a bunicei noastre Maria Scarlatescu a carei zi de nastere era in aceasta binecuvintata zi a Nasterii Sfantului Ioan  Botezatorul. 

 

Mama-mare, cum ii spuneam noi, a fost o buna credicioasa si in ciuda greutatilor prin care a trecut in viata (doua razboaie mondiale, foamete, pierderea sotului si a intregei averi dupa 1944) nu s-a vaitat niciodata, nu a dat raului pe nimeni, nu a birfit si nu a facut rau  nimanui; dimpotriva, a ajutat intotdeauna pe toti ce i-au cerut parerea, sfatul si ajutorul.  Si nu lipsea de la biserica.  Parintele duhovnic Ionel  Marinescu de la parohia"Precupetii Vechi" din Bucuresti (Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace cu cei dragi ai dumisale) a respectat-o si iubit-o ca pe propria sa mama ; imi amintesc ca ultima oara cind mama-mare a mai putut merge la biserica i-a dat Sfanta Impartasanie asezata pe scaun. Nu imi aduc aminte sa fi fost vreodata la slujba "dragacei", deoarece se petrecea in timpul saptamanii si eram la scoala sau la servici!

 

Astazi, cu acordul colegei mele (o buna crestina, adventista) am putut lua dimineata libera (minune, nu?); mai mult, dupa o noapte zbuciumata in care am dormit de la 5 la 7:15 am, mama s-a simtit totusi in stare sa participe la slujba, si sa aducem cele citeva pregatiri facute aseara in cinstea  bunicii.  Vedeti ce de minuni a savirsit Bunul Dumnezeu cu noi doar intr-o zi?

 

Inca odata, toata gratitudinea noastra pentru pomenirea de astazi, si  pentru dragostea si cinstea ce ne-o acordati! Bunul Dumnezeu sa va tina sanatos si sa va implineasca insutit bunatatea cu  care ne onorati. Toate cele bune minunatei dumneavoastra familii.

 

Cu respect si multumiri, Familiile Stoicescu si Fanous

 

HOME