Activităţi culturale la Parohia Sfanta Treime

 

 

22 Februarie 2003 – spectacolul extraordinar Eu, tu şi... luna de pe cer”. Concertul a fost susţinut de către renumitele formaţii artistice din Romania, anume ASIA şi RO-MANIA, şi invitatul special Benone Sinulescu. Cei peste 350 de participanţi, în majoritate tineret, au umplut sala până la limită.

 

10 Mai 2003 – Te-Deum, masă şi program pentru întreită sărbătoare: Ziua independenţei Romaniei, Ziua Monarhiei şi Ziua Mamelor.

 

18 Mai 2003 – S-a făcut o colectă de $ 225.00 în biserică pentru un grup de elevi, veniţi în Statele Unite la un concurs international, dela Colegiul Naţional “Grigore Moisil” din Braşov. Aceşti elevi, dimpreună cu colegii lor dela Liceul “Mesota”, se calificase pe Locul II la concursul Internaţional de Cibernetică, ceeace le-a oferit posibilitatea a concura, la Anaheim, pentru Marele Premiu. Dna Prof. Iulia Coconea, conducătoarea, şi în numele grupului studenţesc ne-a trimis o scrisoare de recunoştinţă pentru ajutorul oferit.

 

Duminică 25 mai 2003,  DORU OCTAVIAN DUMITRU, cel mai bun comic din Romania, a susţinut - un spectacol în sala mare parohială, intitulat “Descheiat la Râs”.

 

13 iulie 2003 – Parohia noastră a fost vizitată de Ştefan şi Ana Maria Leca

 

Ştefan şi Ana Maria Leca sunt doi români care au străbătut lumea întreaga, plecând la 1 Decembrie, 2001 Ziua Naţională a României, din Câmpulung Muscel, într-un vehicol românesc ARO, străbătând  Bulgaria, Turcia, Syria, Jordan, Saudi Arabia, Yemen, Sudan, Ethiopia, Kenya, Tanzania, Malawi, Mozambique şi South Africa.

 

Părăsind Africa, au trecut Atlanticul ajungând în America Latină prin Brazilia şi Venezuela, oprindu-se prin Colombia, Panama, Nicaragua, Costa Rica, El Salvador, Honduras, Guatemala şi Mexico, ajungând la sfârşitul lui August 2003 în Statele Unite, unde vor vizita majoritatea comunităţilor româneşti, înainte de a se îndrepta spre Europa către sfârşitul verii 2003. În cei aproape 3 ani de călătorie, soţii Leca au străbătut peste 30,000 de kilometri, peregrinând prin cca 50 de Ţări.

 

Mesajul lor: ”Construirea de poduri ale prieteniei” între Romania, şi lumea întreagă, expunând un durabil produs românesc, vehicolul “ARO”.

 

Duminică 13 iulie crt., Biserica noastră a avut onoarea de a fi vizitată de aceşti “ambasadori ai păcii”, iar la finele servicului divin dl Stefan Leca a fost invitat să facă o incursiune a itinerariului lor pe mapamond.  Cu acest prilej, s-a făcut o colectă în biserică, spre a încuraja timerarii oaspeţi în misiunea lor.

Pentru mai multe informaţii, în limba română, engleză sau spaniolă, puteţi să cercetaţi paginile web, pe care le recomandăm mai jos:

http://groups.msn.com/BisericaOrtodoxaSfantaTreime/general.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=928

(Dos rumanos recorren el mundo para divulgar mensaje de paz)
http://www.elmundo.com.ve/ediciones/2003/03/01/p1-3s1.htm

 

E-mail: Stefan Leca (yo8rcw@hotmail.com) - URL - http://www.yo8rcw.ro

 

HOME