Evenimente Viitoare & AnunŢuri Comunitare

 

  1. (Revista “Viata Crestina” – at: Publicatii.com,

or: (“Viata Crestina” pe Decembrie 2004)

 

  1. Donaţii de Crăciun, prin Credit Cards: http://biserica.org/Donations/index.html

 

  1. Colinde de Craciun cu Madrigal: http://Colinde.org

  2. Colinde de Craciun (la biserica Sf. Treime), cu Gabriel Vamvulescu şi Ciprian Ignat:

http://biserica.org/ViataCrestina/Colinde/GabrielsiCiprian/index.html

 

  1. Pentru programul Slujbelor, şi activităţilor bisericeşti de peste an, vizitaţi legatura (link) de mai jos:

http://biserica.org/Churches/SfantaTreime/Ads/index.html

 

  1. Directii de ajungere la Biserica Sf. Treime, din Verdugo Road, Los Angeles, apasati pe aceasta legatura:

http://www.biserica.org/Directii/index.html

 

  1. Portal Ortodox Românesc: http://www.biserica.org/Publicatii/2003/NoX/13_index.html

 

Program de Colinzi în Ziua de Crăciun

 

 

Nu uitati traditionalul Program de Colinzi Românesti si Americane pe care îl va prezenta corul nostru, chiar în ziua de Craciun, la orele 12:30 pm., imediat dupa Sfânta Liturghie.

 

Un potlac se va servi înaintea programului. De aceea, rugam ca fiecare sa aduca câte un platou de mâncare, sa putem binecuvânta trupurile dumneavoastra postitoare cu mâncare "de frupt", înaintea programului.

 

 

Slujbe Zilnice de la Craciun la Sf. Stefan

 

 

Notati-Va calendarul, si nu pierdeti ocazia a va cumineca zilnic, dela Craciun la Sfântul Stefan (25-27 Decembrie) cu sfintele Taine ale Domnului Iisus Hristos, în cadrul Sfintelor Liturghii oficiate zilnic, dela orele 10:00 am. Nu va fi nevoie sa postiti în aceasta perioada. Doamne, ce binecuvântare!…

 

Calendare Românesti de Perete pe 2004

 

Atât calendarele românesti de perete pe 2004, cât si calendarele "de buzunar", au sosit deja la Cancelaria parohiala. Adresati-va, va rugam, dlui Vasile Rotaru, Epitrop I, al Bisericii.

 

Plicuri de Pledge/Fagaduinte pe 2004

 

Ne-au sosit deja pachetele de plicuri de "pledge/fagaduinte 2000" - în prezent în posesia epitropilor bisericii. Nu ocoliti Epitropia. Este singura noastra comoara ce o luam cu noi.

 

Boboteaza 2004

 

Prea multe înmormântari în ultimii 10 ani. Ca si duhovic al D-Voastra aproape ca m-am saturat predicând despre sensul viaetii spiriatuale în Hristos. Fiecare aduna "materie", si nu stie pentru ce aduna. Viata se sfârseste si nu luam nimic cu noi. Când, oare, învatam lectia predicata de Sfânta Scriptura!!!???.

Suntem chemati sa ne sfintim (sanctificam,nn) viata noastra. Biserica o face de 2000 de ani. Nu uitati sa-l invitati pe preotul D-Voastra a va sfinti casele la Boboteaza anului 2004.

 

Vizitarea Vârstnicilor si Bolnavilor

 

Cu ocazia sfintelor sarbatori ale Nasterii Domnului, 2003 - parintele paroh va cauta sa vizite toti enoriasii vârstnici si bolnavi, aflati în spitale, case convalescente sau acasa. În eventualitatea ca cititorii revistei noastre cunosc si alti enoriasi, în afara celor mentionati mai jos, care doresc sa fie vizitati si împartasiti la Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului 2003, va rugam sa-I dati de stire parintelui, la telefonul cancelariei parohiale (323) 255-8583.

 

Bake & Boutique Sale

 

Doamnele Reuniunii au placerea a anunta si a va invita Duminica 21decembrie 2003, dupa Sf. Liturghie, la un Bake si Boutique Sale, unul din proiectele anuale ale Auxiliarei.

De asemenea, sunteti invitati a contribui, dupa posibilitate, fie cu preparate culinare, fie cu obiecte de artizanat, si decoratii de Craciun, la numita activitate.

 

Brad de Crăciun

 

Facem si anul acesta apel la enoriasii bisericii de a gasi un donator al bradului de craciun, si un grup de voluntari decoratori. Luati legatura, va rugam, cu oficiul parohial.

 

Cârnaţi de Casă, Sarmale…

 

Deliciosii cârnati de casa, proaspeti, doar pregatiti de harnicele noastre gospodine, va asteapta de acum si pâna la Boboteaza. Va sfatuim sa va grabiti fiindca lozinca noua a gospodinelor este "first come, first serve". Pentru aranjamente, puteti sa sunati la doamna administratoare Lenuta Cociuban (323) 309-5833, dna Getta Jercan: (323) 664-0094 - sau doamna preoteasa Elena (818) 365-4274.

 

Cozonaci de Vânzare

 

Nu uitati sa comandati din timp deliciosii cozonaci de casa, care la ora la care asternem pe hârtie aceste rânduri, prima sarja de 15 cozonaci se afla în cuptor. Pentru aranjamente, sunati la doamna administratoare Lenuta Cociuban (323) 309-5833, dna Getta Jercan: (323) 664-0094 - sau doamna preoteasa Elena (818) 365-4274, sau întrebati duminical, dupa sfintele slujbe, doamnele reuniunii, care lucreaza în bucatarie.

 

Plicuri de Craciun

 

Dragostea Dvoastra fata de Pruncul Iisus, nascut în saraca pestera a Betleemului acum 2000 de ani, o puteti dovedi printr-un "dar" (adus atunci de magi si închinaciunea pastorilor), anume o donatie financiara catre Sfânta noastra biserica, prin intermediul plicului de Craciun capsat în prezenta revista, si participarea dumneavoastra, alaturi de întreaga familie, la divinele Slujbe din Ziua Craciunului, si celelalte 3 zile urmatoare, pâna la praznuirea Sfântului Stefan. În anticipatie, Va multumim!

 

Iată, Vin Colindătoriii…!!!

 

Din An în An sosesc la geam, aducându-va mesajul Nasterii Domnului Hristos, colindatorii parohiei noastre. Anul acesta se va începe colindatul din ziua de Vineri 19 decembrie. Fiti primitori si generosi, asa cum au fost parintii, mosii si stramosii nostri. Donatiile dumneavoastre merg la Sfânta Biserica. Avem nevoie de voluntari.

 

Vă Asteptăm la Revelion

 

Înca nu ati facut rezervatii la Revelionul 2004 ? Ce sa mai asteptam !!! ??? Detalii: http://biserica.org/Publicatii/2003/NoX/20_index/index.html

 

Comitetul de Nominare

 

Pentru alegerea membrilor consiliului parohial pe 2004, un comitet de 4 persoane accepta "intentiile dvoastre" de a selecta cei mai calificati membri ai consiliului parohial pe anul 2004: p.c.pr. Constantin Alecse, dl Constantin Jercan, dl Vasile Rotaru, si dna Dora Serban. În eventualitatea ca doriti a fi unul dintre cei 20 de candidati ai consiliului parohial pentru 2004, va rugam sa dati de stire unuia dintre membrii comitetului de nominare.

 

HOME