Evenimente Viitoare & AnunŢuri Comunitare

 

 

Program de Colinzi în Ziua de Crăciun

 

Nu uitati traditionalul Program de Colinzi Românesti si Americane ce va fi prezentat la Sfânta noastră biserică, chiar în ziua de Craciun (Sâmbătă 25 Decembrie 2004), la orele 12:30 pm., imediat dupa Sfânta Liturghie.

Un potlac se va servi înaintea programului. De aceea, rugam ca fiecare sa aduca câte un platou de mâncare, sa putem binecuvânta trupurile dumneavoastra postitoare cu mâncare "de frupt", înaintea programului.

 

Slujbe Zilnice de la Craciun la Sf. Stefan

 

 Notati-Va calendarul, si nu pierdeti ocazia a va cumineca zilnic, dela Craciun la Sfântul Stefan (25-27 Decembrie) cu sfintele Taine ale Domnului Iisus Hristos, în cadrul Sfintelor Liturghii oficiate zilnic, dela orele 10:00 am. Nu va fi nevoie sa postiti în aceasta perioada. Doamne, ce binecuvântare!…

 

Calendare Românesti de Perete pe 2005

 

Atât calendarele românesti de perete pe 2005, cât si calendarele "de buzunar", vor sosi în curând la Cancelaria parohiala. Adresati-va, va rugam, dlui Vasile Rotaru, Epitrop I al Bisericii.

 

Plicuri de Pledge/Fagaduinte pe 2005

 

Ne-au sosit deja pachetele de plicuri de "pledge/fagaduinte 2005" - în prezent în posesia epitropilor bisericii. Nu ocoliti Epitropia. Este singura noastra comoara ce o luam cu noi în timpul anului viitor.

 

Boboteaza 2005

 

Fiecare dintre noi ne ostenim pe pământ a aduna cât mai multă "materie", uitând adesea de faptul că nu ştim pentru ce o aduăma. Viata se sfârseste pe îndelete, si în sfârşit nu luam nimic cu noi. De aceea, suntem chemati sa ne sfintim (sanctificam,nn) viata noastră zilnic, săptămânal, lunar, annual. Nu uitati sa-l invitati pe preotul D-Voastra a va sfinti casele la Boboteaza anului 2005.

 

Vizitarea Vârstnicilor si Bolnavilor

 

 Cu ocazia sfintelor sarbatori ale Nasterii Domnului, 2004 - parintele paroh va cauta sa vizite toti enoriasii vârstnici si bolnavi, aflati în spitale, case convalescente sau acasa. În eventualitatea ca cititorii revistei noastre cunosc si alti enoriasi, în afara celor mentionati în revistă, care sunt bolnavi şi doresc sa fie vizitati si împartasiti la Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului 2004, va rugam sa-i dati de stire parintelui, la telefonul cancelariei parohiale (323) 255-8583, sau acasă: (818) 365-4274.

 

  Cârnaţi de Casă, Sarmale…

 

 Deliciosii cârnati de casa, proaspeti, pregatiti de harnicele noastre gospodine, va asteapta de acum si pâna la Boboteaza. Va sfatuim sa va grabiti fiindca lozinca noua a gospodinelor este "first come, first serve". Pentru aranjamente, puteti sa sunati la doamna administratoare Lenuta Cociuban (323) 309-5833, dna Getta Jercan: (323) 664-0094 - sau doamna preoteasa Elena (818) 365-4274.

 

 Plicuri de Craciun

 

 Dragostea Dvoastra fata de Pruncul Iisus, nascut în saraca pestera a Betleemului acum 2000 de ani, o puteti dovedi printr-un "dar" (adus atunci de magi si închinaciunea pastorilor), anume o donatie financiara catre Sfânta noastra biserica, prin intermediul plicului de Craciun capsat în prezenta revista, si participarea dumneavoastra, alaturi de întreaga familie, la divinele Slujbe din Ziua Craciunului, si celelalte 3 zile urmatoare, pâna la praznuirea Sfântului Stefan.

 

 Iată, Vin Colindătoriii…!!!

 

 Din An în An sosesc la geam, aducându-va mesajul Nasterii Domnului Hristos, colindatorii parohiei noastre. Anul acesta se va începe colindatul din ziua de Duminica 19 decembrie crt. Fiti primitori si generosi, asa cum au fost parintii, mosii si stramosii nostri. Donatiile dumneavoastre merg la Sfânta Biserica. Avem nevoie de voluntari.

 

Comitetul de Nominare

 

 Pentru alegerea membrilor consiliului parohial pe 2005, un comitet de 4 persoane accepta "intentiile dvoastre" de a selecta cei mai calificati membri ai consiliului parohial pe anul viitor: p.c.pr. Constantin Alecse, dl Constantin Jercan, dl Vasile Rotaru, si dna Dora Serban. În eventualitatea ca doriti a fi unul dintre cei 20 de candidati ai consiliului parohial pentru 2005, va rugam sa dati de stire unuia dintre membrii comitetului de nominare.

 

 

Ştiri comunitare

 

CAUTĂM PERSOANĂ ÎN CASĂ

 

Căutăm ajutor pentru nou-născut în yona Los Feliy-Silver Lake-Hollywood. Preferăm persoană peste 40 de ani, cu experienţă (sau care a crescut copii), interesată în cel puţin un an de zile, 5 sau 6 zile pe săptămână, 10 ore pe zi, şi cu posibilitatea de a rămâne ocazional peste noapte. Între $  300 şi $ 350 pe săptămână. Contactaţi-ne la (323) 683-0693, sau pager (213) 919-7228.

 

CAUTĂM PERSOANĂ a se îngriji de o bolnavă

 

Căutăm persoană în casă a se îngriji de o persoană bolnavă, 24 ore prezenţă permanentă.

Pentru detalii, contactaţi:

Cornel (818) 700-1940 sau (661) 299-5418

 

 

Brad de Crăciun

 

 Facem si anul acesta apel la enoriasii bisericii de a gasi un donator al bradului de craciun, si un grup de voluntari decoratori. Luati legatura, va rugam, cu oficiul parohial. Contactaţi-ne la oficiul prohial.

 

 

Back to “Viata Crestina