MULŢUMIRI TUTUROR PARTICIPANŢILOR LA HRAM 2003

 

Va multumim din suflet!

 

Dorim ca să adresăm organizatorilor (consiliul parohial, comitetul de doamne şi comitetul de construcţii), participanţilor la toate festivităţile legate de Sfânta prăznuire a Hramului, precum şi tuturor ge-neroşilor donatori care au contribuit, într-un fel sau altul, la reuşita acestui praznic Împaratesc, Hramul Bisericii noastre Sfânta Treime.

 

Cu ocazia organizării banchetului de Hram s-a colectat, prin nou-iniţiatul program “Cumpăraţi-O-Cărămidă” / “Buy a Brick ”, frumoasa sumă de peste $ 20,000 care se depune în întregime, în fondul de construcţii. Detalii în pagina următoare a revistei.

 

Dorim să mulţumim, şi pe această cale, IPS Arhiepiscopul Nathaniel care a dat parinteasca binecuvântare ca PS Sa Vladica Irineu să ne onoreze cu prezenţa, venind special la Los Angeles, dimpreună cu câţiva însoţitori, a participa la prăznuirea Hramului Bisericii noastre.

 

Mulţumim Prea Sfinţite Episcop Irineu pentru bucuria ce ne-aţi făcut-o sa fiţi cu noi, şi să prezidaţi festivităţile, împărtăşindu-ne arhiereşti binecuvântari, rugaciuni, şi poveţe, acum, la început de drum nou.

 

Pentru articolul detaliat al desfăşurării Festivităţilor, vă rugăm  apăsaţi aici (sau pe legătura de mai jos).

 

http://biserica.org/Publicatii/2003/NoIV/01_index.html

 

HOME