BISERICA ORTODOXA ROMANA SFANTA TREIME
LOS ANGELES, CALIFORNIA

___________________________________

 

Din ACTIVITATILE comitetulUI de constructie
(ANUL 2003 SI INCEPUTUL ANULUI 2004)

 

 

PARTE DIN RAPORTUL PREZENTAT LA

ADUNAREA GENERALA PAROHIALA DIN 8 FEBRUARIE 2004

 

For English – Click here

 

I. Cateva dintre actiunile intreprinse, si contractele incheiate, mentionam urmatoarele

 

q      Angajarea Inginerului Civil George Boghossian & Associates” (26 Martie 2003);

q      Intalniri si consultatii consecvente cu Arhitecta Michelle Ertzan “ROEA’s Architectural Design”, in tot timpul anului 2003, si pana in present;

q      Angajarea Arhitectului Charles Martin – Februarie 13, 2003 - Desfacerea contractului de lucru al arhit. Charles Martin (29 iulie 2003);

q      Angajarea Arhitectului Garo Minassian (7 August 2003);

o      Şedinţe de lucru cu arhitecţii Garo Minassian şi Michelle Ertzan –  Developarea planurilor (plot-plan, biserică şi sala mare). Expedierea planurilor la Episcopie spre revizuire şi aprobare.

q      Angajarea Firmei “Visage One LLC”, Consultatii Tehnice, Strategie pentru ridicare de fonduri (sugestii, conectii, inclusive acgtivitati de solicitare de donatii pecuniare si de materiale dela mari companii), developari si investitii, investigatii si elucidari de anumite reguli de constructie, dela primaria Los Angeles-ului, procurarea de materiale conventionale si alternative pentru constructii: Agriboard; General Steel; Art & Cast Stone; Borrego Solar Systems; Sollar Irrigation Pump Systems; Doors & Windows Manufacturers (donatii de materiale), etc. – August 27, 2003

q      Acont de Business cu “Reliable Graphics”, tiparire si expediere de “planuri si schematici”,  11 septembrie 2003.

q      Angajarea firmei de Inginerie de Structuri: Reiss, Brown & Ekmekji – 14 ianuarie, 2004

q      Angajarea Firmei de Inginerie mecanică “Enercom Systems” pentru intocmirea planurilor de Air Conditionat, Incalzire si Ventilatie, Conducte Sanitare de Apa, si Scurgere (Waste System) – Februarie 3, 2004.

q      Angajarea Firmei RT Frankian din Burbank, California, pentru studiile de sol si Inginerie Geologica si intocmirea unui Raport Geologic pentru Departamentul de Constructii, Februarie 11, 2004. 

q      Negocieri de Contract cu Firma Western Pioneer Sales Co., consultanti in bucatarii comerciale, si distribuitori de echipament adecvat pentru bucatarii comerciale. 

q      In prezent se conduc interview-uri in privinta Specialistilor de Landscaping si sistem de tevi de irigare; sistemul de Fire System, etc.

 

Coordonatele companiilor Tehnice, mai sus mentionate (apasati aici)

 

Inapoi la revista « Viata Crestina »

 

Sau la Proiectul de Constructie: OrthodoxNet.org

 

 

 

HOME